Biljetter & Anmälan

Biljetter

Till Granland III anmäler du dig inte i traditionell mening, istället köper du en biljett via arrangemangets hemsida. Biljetten ger dig rätt att delta på arrangemanget, därefter löser du själv medlemskap i en organiserad grupp, som kommer att ha hand om sin egen logistik, roller, bakgrund osv. Biljetten innefattar även ett medlemskap i Föreningen Granland. Biljetter köper du längst ner på denna sida.

Hur anmäler jag en karaktär eller en grupp?

Som deltagare kommer vi aldrig att begära in en karaktär ifrån dig. Däremot så kommer vi närmare spelet att begära in information om vilken grupp du spelar i, om du spelar soldat eller civilist och även vilket typ av soldat du spelar (Reguljär, Auxilia osv). Detta i syfte att kunna få koll på alla deltagare på spelet och för att skriva ihop ett utskick närmare spelet. Som deltagare kommer du primärt att ha kontakt med din grupp – din grupp kommer däremot att ha kontakt med arrangemanget. 

Potentiella gruppchefer och gruppledningar uppmuntras att kontakta arrangemanget på info@granland.se 

Från arrangemangets sida vill vi gärna ha en kontaktperson som vi kontinuerligt pratar och utvecklar spelet tillsammans med. När ni kontaktar arrangemanget för att skapa en grupp får ni gärna besvara följande frågor;

- Vad vill ni spela och varför?
- Hur föreställer ni er att er grupp kommer fungera?
- Varifrån har ni tagit er inspiration och hur vill ni spela? 
- Logistiska detaljer såsom hur många ni blir, vem som är gruppchef osv.
- Vilken typ av förarbete planerar ni inför spelet?

Hur köper jag biljett och vad kostar den?

På Granland III använder vi en solidarisk anmälningsavgift, det innebär att du betalar baserat på vilka ekonomiska möjligheter du själv har – detta gör att fattigare deltagare har råd att åka.

  • Biljett reducerad kostar 500 SEK och är till för studenter, arbetslösa, låginkomsttagare m.fl.
  • Biljett normal kostar 700 SEK. Detta är det normala biljettpriset och är till för deltagare med dräglig inkomst.
  • Biljett support kostar 1000 SEK. Med en supportbiljett bidrar du till att göra arrangemanget till en bättre upplevelse och får ett tack med ditt namn under fliken samarbetspartners.

När du köper biljett finns det också möjlighet att beställa lajvets officiella t-shirt, den kostar 150 SEK inklusive frakt. Dessa levereras under försommaren.

Biljetten är personlig men kan säljas vidare. Kontakta arrangemanget om du vill sälja din biljett.

Fyll i dina uppgifter nedan. När du trycker på Köp så skickas du vidare till våran PayPal-profil där du kan betala biljetten med VISA, MasterCard eller PayPal.

Namn
Personnummer *
Telefonnummer *
Adress: *
Biljett *
Totalt: